Laposföld-díjas barátaink nem nyugszanak, nagy erőkkel szervezik a visszavágót. S hogy mi sem maradjunk szórakoztató tartalom nélkül, terveiket meg is osztják. Szép, hosszú gondolatmenet jön.

Nos, azon már nem lepődünk meg, hogy a hardcore konteó szellemében a „Világot sakkban tartó bűnözők” által „eltervezett, szervezett bűncselekmény sorozat zajlik körülöttünk”. Ebben benne van mindenki, leginkább „a politika és a kollaboráló média, egyes orvosok, multinacionális vállalatok, celebek, egyházak és más intézmények vezetői”, céljuk pedig nem más, minthogy „gerjesszék a lakosság félelmét, egészségügyi alulellátottságát, korlátozzák az emberi méltósághoz való jogát, az egészséges élethez való jogát, kezdeményezzék a gazdaság tönkretételét, kis és középvállalkozások tönkretételét, mások az oltásbizniszben résztvevők meggazdagodását.” Ez a felütés Tamasi doktortól megalapozza az egész cikk fantasztikus hangulatát.

A mintaként említik Bodo Schiffmann doktort, aki valami népbíróság jellegű dolgot próbál megalapozni Németországban. Utánajárva kiderült, hogy Schiffmann egy elszabadult fül-orr-gégész szakorvos, aki ellen a koronavírus járványban több hatósági eljárás is indult. A maszkhasználat alól mindenféle orvosi vizsgálat nélkül orvosi igazolásokkal mentesítette a hozzá fordulókat, emiatt legalább 2 alkalommal tartottak nála nem túl baráti látogatást a hatóságok. A rendelőjét biztosító kórház megszüntette a rendelését és az orvosi engedélyének felülvizsgálatát is elindították a hatóságok az igazolásokkal való kavarások miatt. Amúgy feketeöves bullshit-generátorokkal bandázik együtt, a portfóliójában vannak ezoterikus zagyvaságok, QAnon, holdraszállás-tagadás és deepstate-konteók. Nem csodálom, hogy olyan szépen egymásra találtak a hazai apokalipszis 4 lovasával…

Német mintára szeretnének Gődényék is valamilyen jogi hadjáratot indítani a polgári szabadságjogok szellemében. Hát, sok sikert hozzá, a felvetett bűnlajstrom jelentős része sem jogilag, sem szakmailag nem fogja megállni a helyét. Nézzük, miről is van szó?

Rémhír terjesztés (pl. a fertőzöttek számára hivatkozni, amikor az nem a megbetegedések száma, PCR teszttel igazolt betegek száma, amikor az nem alkalmas a betegség diagnózisának megállapítására) A PCR teszt 30-as ciklusszám fölött bizonyítottan fals eredményt ad, a WHO 2021 január 20-i állásfoglalása alapján. Ennek ellenére a mai napig minden hírműsorban “igazolt fertőzöttekről” beszélnek.

Klasszikus jelenség, hogy a rémhírterjesztésért eljárás alá vontak elkezdenek rémhírterjesztéssel vádolni mindenki mást – tényleg nincs határa a szemtelenségnek. A PCR tesztek használhatatlanságán túl kellene lendülni. Egy teljes iparág épül erre a technológiára, igencsak furcsán nézne ki, ha a biotechnológia és az orvostudomány kinullázná ezt az egyébként Nobel-díjjal jutalmazott felfedezést. Fun fact: konteós körökben természetesen általános vélekedés, hogy a feltaláló azért halt meg, mert elmondta, hogy a technológia diagnosztikai célra nem alkalmazható. Eltette a háttérhatalom láb alól.

Az idézett WHO irat egyáltalán nem azt írja le, hogy használhatatlan lenne a teszt, legalábbis erre nem találtam semmi utalást – arra hívták fel a figyelmet, hogy a PCR tesztelés szabályait be kell tartani a hibák elkerülése érdekében. A két dolog azért nagyon nem ugyanaz. A megbetegedések száma és halálozási adatok egyébként a PCR tesztektől függetlenül is igazolják a járványhelyzetet nálunk és a nagyvilágban egyaránt.

Csalás (tudatos hazug információk terjesztésével előnyök elérése) pl. a kórházi gyakorlatban nem covidban elhunytak hozzátartozóit megkérdezik, hogy áttehetik-e a covid halottak közé és így hozzájárulnak a temetés költségeihez. Ez korrupció, és a halálozási adatok manipulálása. Csalás az is, ha tudományosan nem helytálló, embereknek kárt okozó információkat orvosi, biológusi végzettségét kihasználva propagál valaki.

A covid halottakra könyvelése egy klasszikus városi legendaként terjed, gyakorlatilag a kórházak többsége a saját számláit sem tudja fizetni, nemhogy még a temetési költségekhez hozzájáruljon ezen esetekben vagy más módon kifizessen összegeket erre a célra. Nyilván ennek a hoaxnak a terjedéséhez hozzá tesz sokat, hogy a covid halálozásokkal kapcsolatban meglehetősen bizonytalan adatszolgáltatások vannak itthon. De itt megint kilóg a lóláb: a nyers és fajlagos halálozási adatokban a covid okozta kiugrás egyértelműen látszik, nem lehet közel 10%-os éves többlethalálozást könyvelési trükkökkel létrehozni. Sajnos ezt a konteót táplálják a kormányzati oldalról Müller Cecília igen szerencsétlen mondatai (mindenki covid halott, akinek valaha volt pozitív tesztje), meg minden olyan kormányzati bullshit, amivel a katasztrofális magyar halálozási adatokat akarják takargatni (nálunk másként mérik a halottak számát).

KSH heti halálozási adatok 2015-től 2021 16. hetéig. Látszik a 2020 elején “kiesett” influenza járvány és markánsan megjelenik a hazai 2. és 3. hullám, ami nem csak az idősek, hanem a fiatalabb korosztályokban is markánsan növelte a halálozást.

Freudi elszólás a bekezdés vége, hogy ha valaki „orvosi, biológusi végzettségét kihasználva propagál” áltudományos dolgokat. A négyes fogat ugyebár van 3 orvos meg egy gyógyszerész… de külföldi elmeroggyantak között is akadnak sajnos egészségügyi területen tevékenykedő, gyakorlati szakemberek.

Munkahelyi, iskolai és általános társadalmi megfélemlítéssel való kényszerítés egy kísérleti génmódosító szer felvételére

Ha az előző pontokat sem volt nehéz komolyan venni, de innentől aztán végképp abszolút viccpartivá válik a dolog. Egyrészt az oltás nem módosítja géneket – amúgy ha megtenné, az nem sem lenne feltétlen rossz, mert egy csomó terápiás vonatkozása lehetne olyan betegségeknél, amikkel nem igazán tudunk mit kezdeni napjainkban sem. Másrészt ezek az oltások átmentek az engedélyezés 3 fázisán, annyira ki vannak vizsgálva, amennyire egy ilyen helyzetben vizsgálni lehet egy ilyen terméket. Tudom, azt szeretné mindenki, hogy legyen egyből 20 év követéses kutatás meta-analízises evidencia is az oltásokról, lehetőleg úgy, hogy közben emberen ne alkalmazzák… én meg szeretném Tony Stark malibui házát… hát nem így működik a világ.

Még egy gondolat a génmódosításról: ha valakinek tényleg ez a legnagyobb félelme, használja a Sinopharm oltást – egyszerű, elölt vírusos oltóanyag, nincs rizikó, nem lesz tőle senki X-men…

Gazdasági bűncselekmények: kisvállalkozások erőszakos tönkretétele

Az biztos, hogy a hazai gazdasági beavatkozások nem épp a legjobban sikerültek, de ezt majd a közgazdászok megbeszélik – nem hiszem, hogy ebben az orvos-gyógyszerész konteógyárosok a legjobb referenciák.

Uszítás a beoltatlanok ellen, mintha azok bármilyen veszélyt hordoznának az elvileg védett beoltottakra

Ha az uszításnál járunk, maradjuk annyiban, hogy „bagoly mondja verébnek”… mintha nem is az antivaxxerek küldözgetnének fenyegető leveleket az oltást mellett állást foglaló szakembereknek. Maga a szemrevételezett cikk is arról szól, hogy fognak bíróság elé hurcolni minden világuralmi helyzetbe törő szervezetet és embert, aki ellene mond az ő elméleteiknek.

Gyerekek veszélyeztetése – kísérleti génmódosító oltásokkal, folyamatos maszkhordási kötelezettség előírásával

Az oltások a gyerekek génjeit sem módosítják, a maszkhordástól sem károsodtak a gyerekek – ezt egy angol orvos kezdte el terjeszteni még tavaly, nagyszerűen terjed mindenfelé. Egyébként mindkét kölköm köszöni szépen, jól megvan.

Megbetegítés az egészségügyi ellátás elmaradása révén hamis járványügyi okokra való hívatkozás alapján

Az orvosi ellátórendszer problémái egy mélyebb vitát érdemelnének, mert azok vannak. Ugyebár Kásler miniszter úr is megmondta, hogy a kormányzat mindent jól csinált („Az állam mindent megtett, amit az állam megtehetett”), de azért ezt elég sokan vitatják, nem csak az elmeroggyantak oldaláról, hanem a szakma tényleg hozzáértő szakértői is. Az biztos, hogy kell számolnunk a koronavírus okozta halálozáson túl az ellátórendszer túlterheléséből, a tervezett egészségügyi beavatkozások elmaradásából eredő többlet halálozással, de ennek mértéke egyelőre nem vizsgálható – részben nincsenek erre adatok, ami meg van, azt nem lehet elérni.

Szándékos, vagy nem szándékos emberölés ki nem próbált oltások segítségével (A halállal végződő esetekben az oltás elrendelése, beadása, szervezése, propagálása, kényszerítése)

Javasolnám, hogy kérjék büntetőjogász segítségét (ha kis szerencsénk lesz, fognak találkozni ilyenekkel a jövőben) és legalább olvassanak néha egy kis büntetőjogot, hogy legalább az alapvető fogalmakat jól használják. Arról érdemes beszélni, hogy a „halállal végződő esetekben” kellene igazolni, hogy az oltás utániság egyben ok-okozati viszonyt is takar. Ez nem lehetetlen, az Astra oltás és a véralvadási zavarokra visszavezethető halálozásnál ez megtörtént, voltak is következményei. Még akkor is, ha maga a véralvadási zavar nagyságrendileg néhány eset volt 1 millió oltásra, a halálozás meg még kevesebb.

Tömeges emberkísérlet a résztvevők tudatos beleegyezése nélkül

A beleegyezés csak egyéni szinten értelmezhető, de aktuálisan épp a helyzet az, hogy az oltás önkéntes, ergo aki nagyon nem akarja, el tudja kerülni.

Egy fasisztoid jellegű diszkriminatív intézkedéssor létrehozása, és annak bevezetése, amely különbséget tesz ember és ember között, korlátozva alapjogokat, az élethez, az emberi méltósághoz való jogokat.

Ahogy fasisztoid módon rengeteg mindenben különbséget teszünk ember és ember között, beteg gyereket nem vihetünk közösségbe, jogosítvány nélkül nem lehet autót vezetni, hepatitis oltás nélkül nem lehet egészségügyben dolgozni, és még sorolhatnám. A racionálisan alátámasztható jogkorlátozás pont az egészségügyi kérdésekben teljesen megalapozott, ez a nemzetközi jogban is alaptétel meg a hazai Eütv. is elég sokat ír róla.

Na, ilyenre ne számítsunk koronavírus vakcináció után…

EGYÉB SÉRELMEK

Oltás hasznát, tudományos tényeit nem lehet nyilvános vitákban megvitatni – amire demokrácia évtizedes múltja során soha nem volt példa

Dehogynem lehet megvitatni, csak gondolom, már sokaknak elment a kedve a galambokkal sakkozástól. Gődényék nem vitázni akarnak a kérdésről, hanem a saját hülyeségeiknek helyet taposni a médiában. De a lehetőség adott: tessék kutatást végezni és leközölni szaklapban – lesz majd abból szép nyilvános és tudományos vita. Az nem tudományos vita, hogy a facebook és a youtube oldalain ontjuk a hülyeséget a jónépre igazoló adatok nélkül, városi legendákra és anekdotikus érvekre alapozva. pl. ha már a génmódosításról van szó, várjuk a közleményt arról, hogy az oltottak esetében mely géneket és milyen módon változtatja meg az mRNS oltás.

Folyamatosan reklámoznak egy gyógyszert, egy gyógyszerrel végzett eljárást, ami tilos a reklámtörvény értelmében

Ez így ebben a formában totális hülyeség – tele van a média gyógyszerreklámokkal, ha a megfelelő szabályokat betartják, akkor ez teljesen legális.

nincs végleges engedélye ezeknek a szereknek, kísérleti szerek, nem is védőoltások. Az orvosi és gyógyszerészeti tudományok által kidolgozott gyógyszerjóváhagyási procedúra egyetlen pontját sem tartották be.

Ez sem igaz ebben a formában. Az ideiglenes engedély is engedély – az ideiglenesség jelen helyzetben pont azt jelenti, hogy egy szigorúbb nyomonkövetés érvényesülhet, bármi probléma esetén pedig az engedély módosítható vagy akár be is vonható. Egyébként a végleges engedély is visszavonható vagy felülvizsgálható az alkalmazási tapasztalatok tükrében. A készítmények pedig végigmentek az elvárt engedélyezési folyamaton, az FDA és az EMA is kifejezetten szőrösszívű hatóság, nem adják könnyen azt a bizonyos engedélyezési okiratot. Az OGYÉI hazai gyakorlatát a Sputnik és a Sinopharm esetében nem méltatnám, ezzel vannak nekem is kétségeim, de egyelőre hazai szinten ezek is teljesen legálisan alkalmazható oltások. Viszont mivel nem az EMA engedélyezte őket, így az oltottsággal járó jogosultságok (pl. utazás) lesznek még gondok.

Olyan korcsoportokat oltanak, amelyeken nem végeztek semmilyen kísérleti megfigyelést

Ez sem igaz. Az oltások 18 év alatti alkalmazása teljesen önálló engedélyezési eljárás és 2 éves lépcsőkben haladnak lefelé. A felnőtteknél egyébként sem szoktak ok nélkül differenciálni.

Nincs beleegyező nyilatkozat az emberkísérletbe. Az 1947-ben létrehozott, majd 1997-ben aktualizált Nürnbergi kódex, ami egy nemzetközi megállapodás, egyetlen pontjában sem teszi lehetővé a beleegyezés nélküli emberkísérleteket. Jelenleg tömeges emberkísérleteket folytatnak. A második világháború után orvosokat és újságírókat végeztek ki ennek alapján.

Ha az ember tényleg elolvassa, hogy miről szól a Nürnbergi Kódex meg utánaolvas a keletkezési körülményeinek, esetleg még beleolvas az oltások engedélyezési és felhasználási feltételeibe, akkor teljesen egyértelműen látható, hogy a jelenlegi oltási program tökéletesen megfelel a kritériumoknak. Az egész Nürnbergi Kódexet azért rángatták elő, mert nagyon jól lehet a népeket hülyíteni a náci németek emberkísérleteivel, meg mindenféle szörnyűséggel. Jogi értelemben már nem is beszélhetünk kísérletről, mert az engedélyezési eljárás lefutásával annak a szakasznak vége – az engedélyezés előtti fázisokban pedig tökéletesen önkéntes volt a részvétel. De csak a tényszerűség kedvéért: a nürnbergi orvosperben 23 vádlott ügyét tárgyalták: 7 halálos ítéletet, 9-en börtönbüntetést kaptak, 7 embert pedig felmentettek. A perbe vontak orvosok és SS tisztek voltak, újságírót én nem találtam közöttük.

A forgatókönyvekben előre megírt tudatos népességcsökkentés szándéka fellelhető

Erre piszok kíváncsi vagyok, hogy fogják bizonyítani. Mert hát van a globális háttérhatalom, ami ki akarja nyírni a lakosságot egy laborból megszöktetett vírussal… erre a vírusra mondja a nagy antivaxxer banda időbeli sorrendben, hogy 1) nem is létezik – akkor hogy is írthatna népet vele a háttérhatalom? 2) létezik, de nem okoz járványt – akkor megint csak nem lehet vele lakosságot írtani. 3) okoz járványt, de az nem rosszabb az influenzánál – szintén bukta a történet. 4) ezek tetszőleges kombinációja.

Majd megint csak jön a globális háttérhatalom és kifejleszt egy oltást, ami a megbetegedési és halálozási kockázatokat rendkívüli mértékben csökkenti és közel 2 milliárd ember oltása után úgy tűnik, hogy minden eddigi oltáshoz képest az oltási szövődményei is egészen alacsonyak. Szóval ezt előadni népességcsökkentési programként… én már csak annak szurkolok, hogy nehogy véletlenül növelni akarja a háttérhatalom a lakosságszámot, mert ha ilyen hatékonyan csinálják, ki fogunk halni.

Az járványügyi és oltással kapcsolatos konteók főgonosza: Bill Gates. Mikrocsip, nyomkövetés, népességcsökkentés, eugenika – van itt minden, ami konteós szem-szájnak ingere.

Az Orvosok, Tudósok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért mozgalom képviselői felállítják a “Parlamenten kívüli Vizsgálóbizottságot”

Én meg kimegyek az erkélyre és felállítom a fotóállványt. Nagyjából ugyanakkora jelentősége van…

Ha tetszett az írás, oszd meg másokkal is. Véleményedet, hozzászólásodat a Facebook oldalunkon várjuk! A honlapon található anyagok, információk egyike sem irányul betegség vagy betegségek diagnosztizálására, és nem helyettesítik az egészségügyi szakemberrel történő konzultációt.

FORRÁSOK

  • Önkénteseket keresünk a COVID bűnök és bűnösök dokumentációjának előkészítésére. LINK
  • WHO Information Notice for IVD Users 2020/05. 2021.01.05. LINK
  • Bodo Schiffmann. Wikipédia szócikk. LINK
  • Nüremberg Code. Wikipédia szócikk. LINK
  • 1947. augusztus 20-án fejeződött be a nürnbergi orvosper. Jakd.hu. LINK
  • Doctors’ trial. Wikipédia szócikk. LINK