Felek Mihály

Dietetikus

Egészségügyi pályámat 1993-ban kezdtem mentőápolóként, később gyermekápolóként folytattam hivatásomat. 2012-ben végeztem dietetikusként a Semmelweis Egyetemen. Az Alimento bloghoz 2014-ben csatlakoztam, rendszeresen részt veszek előadóként a Magyar Atherosclerosis  Társaság ( MAT ) szakmai konferenciáin, jelentek meg írásaim a HVG Extra Pszichológia Magazinban, és a TÉT Platform Fehér Könyvében, írtam cikket az Élelmezési Magazinban is. Rendszeresen hívnak iskolákba órákat tartani diákoknak a táplálkozással kapcsolatos kérdésekről melyet mindig örömmel vállalok.
Ezen kívül több alkalommal részt vettem a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) felkérésére, magyarországi táplálkozástudományi kutatásokban is.

Meleg Sándor

Dietetikus

2003-ban végeztem dietetikusként a Semmelweis Egyetemen. Az alternatív gyógyászati módszerek már korábban is érdekeltek, az étrendi kritikával a főiskolán kezdtem foglalkozni – az első kritikámat Norbi egyik könyvéről írtam. Mivel az élet más területre sodort, néhány év szünet következett. 2013 őszén indítottam el az Alimento blogot, az itt megjelenő írások mellett témába vágó cikkeim jelentek meg többek között az Új Diéta, az Élelmezés folyóiratban és a tudomány.hu felületén, alkalom adtán szívesen tartok előadást is téma iránt érdeklődő hallgatóságnak.