ASZPARTAM

Utoljára 2014-ben írtam az aszpartamról, illetve később néhány édesítőszeres cikkben esett róla szó, de most több körben felkapta a sajtó a hírt, hogy az aszpartam

Tovább olvasom

ÉS KISKEGYED EZT BEVESZI?

A mindenható Algoritmus jóvoltában szembe jött velem egy igen komoly Kiskegyed szakcikk, melyben a Himalája-só csodálatos hatásait ismerhettem meg. Mint kiderült, ezt a csodálatos írást

Tovább olvasom

ELLENREKLÁM

Most egy kis ellenreklám következik, avagy miért NE olvassunk el „A korrupció pestise – Veszélyt jelent-e az emberiség számára a védőoltás?” című alkotást. Eközben igyekszem

Tovább olvasom

TÁPLÁLKOZÁS, ÉLETMÓD, EGÉSZSÉG

Nemrég volt alkalmam beszélni a táplálkozás, az életmód és az egészség kapcsolatáról, s szokás szerint megpróbálom a lényeges dolgokat cikk formájában is rögzíteni. Végső soron

Tovább olvasom

A SUPERFOOD MÍTOSZ

A superfood kifejezés egyesek szerint először 1915-ben jelent meg, mint “egy tápanyagokban dús élelmiszer, amiről úgy tartják, hogy különösen kedvező hatást gyakorol az egészségre és

Tovább olvasom